EHBO aan kinderen

EHBO aan kinderen is een goede cursus die kinderen EHBO  les geeft om op die manier kinderen te stimuleren andere te h

elpen. Een jong kind kan dus mensen helpen, bijvoorbeeld door het verbinden van een wondje, het stelpen van een bloeding, de stabiliseren van een botbreuk enzovoort.

Wat leren uw kinderen van EHBO aan kinderen

uw kinderen leren correct reageren op moeilijke situaties, wanneer iemand bijvoorbeeld een bloedneus heeft, een botbreuk enz enz. Dan kan uw kind dankzij de cursus EHBO aan kinderen op de juiste manier reageren.

Wat moet u doen bij een bloedneus?

U kantelt het hoofd naar achter en knijpt de bovenkant van de neus dicht, zo stopt u het bloeden. Ook laat u de persoon met de bloedneus zachtjes snuiten, hierdoor komt de bloedprop uit de neus en stopt het bloeden.  

Bij een botbreuk reageert u als volgt

Wanneer u iemand helpt met een botbreuk moet u proberen de breuk te stabiliseren. Zo zorgt u ervoor dat de breuk niet al te veel pijn doen en dat de botbreuk niet erger wordt. U gaat met de persoon naar het ziekenhuis en laat daar een foto maken.  

Bij een schaafwond gaat u als volgt te werk

U maakt met een schone doek de schaafwond schoon, zo ontsmet u de wond. Hierna gaat u met jodium de wond schoonmaken. Hierna plakt u een pleister over de wond.

Bij EHBO aan kinderen leert u dit. EHBO aan kinderen is dus een uitstekende cursus voor u! EHBO aan kinderen is een uitstekende uitkomst.