Promatect plaatmateriaal, ontbrandbaar en waterbestendig

promatect plaatmateriaal

Promatect plaatmateriaal wordt gemaakt uit calciumsilicaten, cement en toeslagstoffen. De toeslagstoffen dienen ervoor om holle ruimtes op te vullen om zo een beter geheel te maken. Heat Barrier is een bedrijf die hier al jaren mee werkt en heeft inmiddels de nodige projecten af kunnen ronden. Grote en kleine projecten, waar de veiligheidsvoorschriften in acht worden genomen.

Brand kan in een klein hoekje zitten, maar de gevolgen des te groter. Je moet er niet aan denken dat een gebouw afbrand en dat een uitweg naar buiten vinden niet mogelijk is. Tegenwoordig kan er heel veel aan worden gedaan om dit soort rampen uit ons leven te bannen.

promatect plaatmateriaal

Via Heat Barrier Promatect plaatmateriaal bestellen

Heat Barrier is een bedrijf die precies kan vertellen hoe je een gebouw brandveilig kan maken. Vaak begint dat al bij de ontwerp fase van een gebouw. Maar ook bestaande gebouwen kunnen aanpassingen krijgen om meer veiligheid te kunnen waarborgen. Door het plaatsen van ontbrandbare muren of plafonds kan je al veel ellende voorkomen.

Maak een afspraak met dit bedrijf en zij kunnen precies vertellen welke, belangrijke aanpassingen je kan doorvoeren. Niet alleen voor het geven van informatie en advies kan je hier terecht, ook voor de uitvoering hiervan, ben je hier aan het juiste adres.