Theaterschool Amsterdam de Toneelmeester

De Theaterschool Amsterdam

Theaterschool Amsterdam De Toneelmeester heeft 10 jaar ervaring met het begeleiden van jongeren met acteertalent. Het is belangrijk dat jongeren zich ontwikkelen en durven om grenzen te verleggen, dingen te ontdekken en te exploreren. De Toneelmeester is de beste plek om je kind of jijzelf dat allemaal te leren. Bij een theaterschool staat ontwikkeling centraal. Alles geeft de kinderen een inzicht over wat er verwacht wordt bij een auditie. Bij theaterschool Amsterdam de Toneelmeester biedt talenten ook acteerworkshops aan en daarna een mogelijkheid om een vooropleiding te volgen.

School

Kennis maken met het vak acteren

Van een vriendin van mij hoorde ik dat het vak acteren erg leuk was, dus ging ik mezelf inschrijven bij een theaterschool. Ik kwam terecht bij de Toneelmeester en dit is een theaterschool dat mij een beeld kan geven over het vak acteren. Ingeschreven voor workshops en wow wat was dit leuk. Echt iets voor mij. Ik had geen ervaring in het vak acteren, maar ik weet wel door de workshops dat dit iets is wat ik later wil blijven doen. Ik wil mezelf gaan ontwikkelen in het vak acteren en dat ga ik ook doen bij theaterschool de Toneelmeester.